Strandritten

Er zijn verschillende soorten strandritten beschikbaar, u kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Strandrit Normaal:
Deze rit duurt ongeveer tussen de 1,5 tot 2 uur. U rijdt door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en natuurlijk op het strand. Dankzij het op veel plaatsen ingestelde ecologische beheer zijn er veel mooie natuurgebieden.  Deze natuurgebieden hebben nationale erkenning.

Strandrit Extra:
Met dit pakket bent u ongeveer 3 uur bezig. U rijdt door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en op het strand. Maar na de rit wordt een heerlijk maaltijd voor u geserveerd met drinken erbij.

Strandrit All-In:
Dit pakket duurt ook ongeveer 3 uur. U rijdt ook door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en natuurlijk op het strand. Na de rit wordt ook een heerlijk maaltijd voor u geserveerd met drinken erbij. En er zit een overnachting op de minicamping bij. Er is voldoende sanitair aanwezig.

 

De strandritten worden onder deskundige en gediplomeerde (Orun) begeleider gereden! We hebben verschillende ritten die wij u kunnen aanbieden.

Strandritten zijn mogelijk op alle dagen van de week, reserveren is gewenst, ook voor strandritten geldt dat een korte les alvorens vertrek verplicht is, hierbij kijken we of het niveau van de ruiter goed genoeg en dus veilig genoeg is om buiten te rijden.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor paardrijles, dus heeft u altijd al willen leren paardrijden is dit uw kans. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde begeleiding, wel willen wij u erop wijzen dat het rijden geschied op eigen risico, het dragen van een veiligheidshelm is bij ons verplicht, dit geld ook voor de mensen die met hun eigen paard les willen volgen.

 

Gelieve te informeren voor data en voowaarden!